Behersket tilfredshed med byggepladser

Syv byggepladser endte i den dårligste kategori på grund af grove fejl.

Sikkerheden på 24 byggepladser i Storkøbenhavn var torsdag til eksamen, da patruljer fra byggefagene tog rundt på besøg. Selv om der blev fundet grove fejl på syv af pladserne, er der alligevel behersket tilfredshed over resultatet.

»Det er selvfølgelig for dårligt, at vi har måttet placere syv byggepladser i den dårligste kategori. Men samlet ser det nok lidt pænere ud, end det plejer at gøre. Man er lidt mere lydhør og parat til at løse de problemer, som vi påpeger,« konstaterer Flemming Hansen fra byggefagenes samarbejdsudvalg for sikkerhed.

Resultatet af sikkerhedspatruljen skal også ses i lyset af, at man på forhånd havde sigtet mod pladser, hvor der var mistanke om, at sikkerheden ikke er i orden.

Normalt må patruljerne stoppe arbejdet på fire-fem af de besøgte steder, men i dette tilfælde skete det kun på én byggeplads. Blandt de øvrige byggepladser blev 14 placeret i midtergruppen, hvor der er mindre fejl, som typisk kan rettes på stedet, mens tre byggepladser blev meldt helt i orden. /ritzau/

Andre læser

Mest læste

Del artiklen