Annonce
København

Sexolog åbner mandebordel i København: »Jeg vil gerne fejre kvinderne«

Fire mænd kommer på auktion, og pengene går ubeskåret til voldsramte kvinder.

Sexologen Jakob Olrik har skrevet adskillige bøger om sex og kærlighed. Nu åbner han et bordel for kvinder i København. Foto: Claus Boesen.

»Det er virkelig nogle flotte fyre, jeg har fået fat i. De har været på træningslejr og glæder sig helt vildt til at komme på podiet«

Sådan siger sexolog Jakob Olrik om de fire mænd, der på lørdag kommer på auktion i København, når han slår dørene op for sit nye bordel for kvinder.

Det gør han for at fejre sin nye hjemmeside, der handler om kærlighed og sex og henvender sig til landets kvinder.

»Jeg vil gerne fejre mit nye blogsite, og så var det jo nærliggende at benytte lejligheden til at teste, om kvinderne har interesse for at byde på mænd. Præcis ligesom mænd har tilegnet sig kvinder gennem årtusinder,« forklarer Jakob Olrik og fortsætter:

»Jeg vil gerne fejre kvinderne og give dem noget, som de faktisk har lyst til.«

Jakob Olrik mener allerede nu at kunne se en interesse for konceptet, og han har fået flere henvendelser fra kvinder, der gerne vil på gæstelisten.

»Indtil videre er der kun tale om en enkelt begivenhed, men hvis der er tilslutning til det, så skal det helt sikkert fortsætte. Der er også flere, der har skrevet til mig, at hvis det foregik i Jylland, så ville de komme. Det er nærliggende, at det bliver noget, vi kan turnere med,« siger han.

I Danmark er det ulovligt at tjene penge på andres prostitution, og Jakob Olrik kommer da heller ikke til at indkassere overskuddet fra auktionen. Pengene går ubeskåret til voldsramte kvinder.

Men hvorfor skal din nye hjemmeside fejres med prostitution?

»Prostitution og prostitution. Nu går pengene jo til et godt formål, og hvis en mand har lyst til at sælge sin krop, og en kvinde har interesse i at købe den, så synes jeg ikke, der er noget i vejen med det. For mig er det ret naturligt, det er jo ikke anderledes end at gå på stripbar, hvilket sker hele tiden,« siger han.

Han slår fast, at han tager stor afstand fra de »nederdrægtige og menneskefornedrende« omstændigheder, der ofte er forbundet med protitution som f.eks. menneskehandel og andre former for kriminalitet. Men Jakob Olrik mener ikke, at prostitutionen i sig selv er noget problem, fordi det ifølge ham eksisterer i alle parforhold.

»Det er jo kutyme, at manden betaler regningen, og man kan også tale om prostitution, når smukke kvinder gifter sig med meget rige mænd udelukkende på grund af deres penge. Ikke at vi skal fordømme dem, men det er jo også en form for prostitution,« siger han og tilføjer:

»Prostitution er ikke noget, jeg hverken er for eller imod. Jeg er kun for og imod, hvordan man behandler andre mennesker.«

På mandeauktionen bliver det muligt for kvinderne at byde på de fire mænd, som Jakob Olrik nøje har castet til formålet, fordi de har alle fire har kvindetække og er »hamrende charmerende.«

»Jeg har f.eks. ham, jeg kalder for den "islandske saga", en meget smuk og karismatisk vikingetype. Jeg har også sømanden, som er stor, stærk og poetisk og en "zenmaster", som er spirituel og kan finde på at sige delfinlyde og sådan noget,« fortæller han.

Bordelbegivenheden kommer til at foregå på den københavnske bar At Dolores den 19. maj kl. 21.30.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her