Annonce
København

Tivoli har sat ny bom op ved hovedindgangen - men der er »ingen ændringer i den nuværende sikkerhedssituation«

Der er ikke sket nogen ændringer i Tivolis nuværende sikkerhedssituation, oplyser forlystelsesparken.

Det nye sikkerhedstiltag er ikke et udtryk for, at sikkerhedssituationen omkring Tivoli har ændret sig, oplyser forlystelsesparken. Foto: TYCHO GREGERS

Københavnere og turister, der er kørt forbi Tivolis hovedingang i løbet af de seneste dage, har kunnet konstatere, at noget er blevet ændret.

Ved første øjekast ligner det en form for bom, men årsagen er ikke videre dramatisk, oplyser Tivoli til Jyllands-Posten.

Forlystelsesparkens pressechef, Torben Plank, forklarer, at der er »tale om nogle praktiske tests og forsøg, og at der ikke er nogen ændringer i den nuværende sikkerhedssituation«.

Samtidig oplyser han, at »vi generelt omkring sikkerhed ikke udtaler os om detaljer, men følger de anvisning, vi får fra politiet og øvrige myndigheder. Derfra er der pt. ingen ændringer«.

Tivoli ligger i centrum af København tæt ved Københavns Hovedbanegård og Strøget.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her