Annonce
København

Tivoli har sat ny bom op ved hovedindgangen - men der er »ingen ændringer i den nuværende sikkerhedssituation«

Der er ikke sket nogen ændringer i Tivolis nuværende sikkerhedssituation, oplyser forlystelsesparken.

Det nye sikkerhedstiltag er ikke et udtryk for, at sikkerhedssituationen omkring Tivoli har ændret sig, oplyser forlystelsesparken. Foto: TYCHO GREGERS

Københavnere og turister, der er kørt forbi Tivolis hovedingang i løbet af de seneste dage, har kunnet konstatere, at noget er blevet ændret.

Ved første øjekast ligner det en form for bom, men årsagen er ikke videre dramatisk, oplyser Tivoli til Jyllands-Posten.

Forlystelsesparkens pressechef, Torben Plank, forklarer, at der er »tale om nogle praktiske tests og forsøg, og at der ikke er nogen ændringer i den nuværende sikkerhedssituation«.

Samtidig oplyser han, at »vi generelt omkring sikkerhed ikke udtaler os om detaljer, men følger de anvisning, vi får fra politiet og øvrige myndigheder. Derfra er der pt. ingen ændringer«.

Tivoli ligger i centrum af København tæt ved Københavns Hovedbanegård og Strøget.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her