Ligfund løser gåde om forsvinden

Sammenhæng mellem forladt bil på Lillebæltsbroen og en druknet mand på Nordfyn.

Artiklens øverste billede
Her midt på den nye Lillebæltsbro fandt politiet søndag aften en forladt varebil. Føreren var forsvundet, men er formentlig identisk med den druknede mand, der blev fundet tirsdag morgen på Nordfyn.

Det var ikke mange timer, at fundet af en ukendt mand på en strand på Nordfyn forblev et mysterium.

Manden blev tidligt i morges fundet i vandet i Borringvig ud for Grævlingevænget øst for Båring Skov, der ligger på den vestlige del af Nordfyn.

"Vi er 98-99 procent sikre på, hvem det er. Der er tale om en udenlandsk statsborger - en mand i begyndelsen af fyrrerne," siger vagtchef Kim Munksgaard, Fyns Politi.

Familie ikke orienteret

Han ønsker ikke at knytte yderligere oplysninger til beskrivelsen af manden, idet det nationale politi i hans hjemland fra midt på dagen har forsøgt at finde hans forældre.

Med fundet af den druknede mand regner politiet også med, at et mysterium fra det nye Lillebæltsbro i weekenden hermed er løst.

Her blev en tysk indregistreret varebil fundet midt på broen ud på aftenen i det østgående spor.

Forladt bil på broen

I og omkring bilen var der en del spor, der pegede i retning af et selvmord.

"Bilen var forladt, havariblinket var aktiveret, og bilen var forladt men stod uaflåst. I bilen fandt vi Sydøstjyllands Politi et afskedsbrev og oplysninger, der kunne identificere den pågældende, samt oplysninger om hvilke pårørende der skulle kontaktes," forklarer Kim Munksgaard.

På grund af udbredt og kraftig aftentåge ved 22-tiden var politiet ikke i stand til at sætte en eftersøgning i gang, og ingen så derefter noget til den forsvundne person inden ligfundet på Nordfyn i morges.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen