*

Indland

Uge 26 ifølge Madsen

Anders Lund Madsen ser på ugen der gik. Hvad toppede, og hvad floppede?

VIP Liste

1. Levende trafikanter

200 døde i trafikken i de seneste 12 måneder. Det er ikke engang én død om dagen. I 1972 døde der fire hver eneste dag. Vi gør noget rigtigt!

2. Dyndsmerlingerne lever i Sønderjylland

Muligvis ikke vigtigt, hvis man for eksempel er astronaut eller revisor. Men hvis man blot én gang har holdt en dyndsmerling i sin hånd, bliver man aldrig den samme igen.

Villy Søvndal Foto: Anita Graversen
3. Villy Søvndal

Jeg tror bare, Villy har været glad om aftenen, når han var færdig med alle mailsene, smsserne og telefonbeskederne, og han bare kunne sidde og glo forstenet ind i væggen.

4. Den 10. august klokken 15.00 på DR1

Ja, jeg siger ikke mere. Men hvis jeg var Dem, ville jeg reservere fjernsynet og købe den store pose popcorn, for det bliver ikke kedeligt.

5. Christian Fuhlendorf

Med Christian som vært i DRs nye satsning Husk Lige Tandbørsten kan det ikke gå galt. Hvornår har noget floppet med en stand up-komiker ved roret?

VAP Liste

1. Belgien som sådan

Dette lands ambassade har foranlediget, at jeg i torsdags fik en parkeringsbøde for at holde på en plads »forbeholdt køretøjer med ærinde på ambassaden«. Hvad ved de om dét?? Jeg HAVDE et ærinde – men nu har jeg mistet lysten.

2. Kulørte duer over København

Find noget på jeres egen størrelse at bemale til jeres fordømte kunstinstallationer.

3. Sune Bang

Sune Bang fra reklamebureauet København skal holde op med at kalde reklamer for »kommunikation«. Det er fucking reklamer.

Eskestad Mik
4. Milena Penkowa

Nu kan det skrives: Milena Penkowa er en fusker! Og endda flere gange: Milena er en fusker! Milena Penkowa er en fusker! Milena Penkowa er en fusker! Men hun er en hot fusker!

5. Talende dyr på Arlas bondegård

Nej. Der er ingen æsler og køer, der kan tale – og HVIS der var, ville de ikke sige så tåbelige ting, som i jeres idiotiske oste-kommunikationer.

  • Læs Anders Lund Madsens klumme i Indblik i Morgenavisen Jyllands-Posten søndag.
  • Få digital adgang til artiklen. Find det abonnement, der passer dig bedst: Klik her
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
For 10. år i træk kan Aarhus bryste sig af at have landets bedste sygehus
Aarhus Universitetshospital er kåret som Danmarks bedste store sygehus af fagbladet Dagens Medicin. Det er resultatet af en holdindsats, siger både medarbejdere og ledelse om placeringen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her