Her er den kongelige dåbsmenu

Det får gæsterne serveret ved den lille prinsesses dåb i Møgeltønder:

Artiklens øverste billede
Klassikeren rødgrød med fløde er også at finde på dåbsmenuen. Arkivfoto: Polfoto

Fisk & skaldyr:

* Pocheret pétoncles i sprød linse med havtorn

* Hjemmerøget laksefilet med rygeost og sort brioche

* Letsaltet torskefilet med kveller og sennepscreme

* Jomfruhummer, salatløg, frissé og urter

* Pocherede vagtelæg med ørredrogn og mild anis

Grønt:

* Tomat "confit" på sprød bruschetta og basilikum

* Lille tærte med nye ærter, gedefriskost og egne skud

* Asparges, fanøskinke, vinaigrette og hjertesalat

Kød:

* Brissel i maidera creme og krustade

* Økologisk Sødam kyllingeparfait med sprødt Sdr. jysk rugbrød og issalat

* Filet af Schackenborg stud med svampeprofitterole og egen glace

* Tatar af fransk landkanin med vagtelsolæg og grov sennep

* Dansk marsklam med citron og kartoffelnoisette

Ost:

* Vesterhavsost og røde Kristian med abrikos, kumquats og syltede valnødder

Sødt:

* Rabarberbånd, vaniljecreme og mandel

* Rødgrød med fløde

* "Fløderand" med jordbær i akaciehonning

* Chokoladekage af hvid og mørk Valrhona med rabarber og ingefær

* Macaron med hindbær og vanilje

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.