Åben dør udløste politianmeldelse

Kentucky Fried Chicken er blevet politianmeldt, fordi personalet ikke lukker toiletdør.

Artiklens øverste billede

Fødevarekontrollen har fået nok. Siden november 2010 har Fødevarekontrollen gang på gang forgæves forsøgt at få de ansatte i fastfoodkæden Kentucky Fried Chicken (KFC) på Rådhuspladsen i København til at lukke for en dør, der skal skærme personaletoilettet fra lageret.

I september i år fik KFC en bøde på 10.000 kroner og en sur smiley for forseelsen, men da Fødevarekontrollen tidligere i denne måned dukkede uanmeldt op, var den stadig gal. En mellemdør til toilettet var stadig åben, så KFC blev politianmeldt, skriver 24timer.

Kontrolrapport

Men det var ikke kun det, der var galt. KFC havde også undladt at hænge kontrolrapporten med den sure smiley op i indgangspartiet, så kunderne kunne orientere sig om toiletforholdet, inden de valgte at spise indenfor.

I stedet for at vise den vrede smiley havde KFC ophængt en forældet kontrolrapport med en storsmilende smiley. Så også det blev KFC politianmeldt for.

Det var i går ikke muligt at få en kommentar fra KFC-direktør Bjartmar Trastarson, men i sidste måned sagde han til 24timer, at kontrolrapporten ikke var til at stole på.

Klage til Fødevarestyrelsen

»Der er ikke noget af det, der passer. Derfor har vi sendt en skriftlig klage til Fødevarestyrelsen, og derfor vil jeg ikke udtale mig yderligere,« sagde han til 24timer.

Af den seneste kontrolrapport fremgår det, at KFC ikke var helt enig i, at der var grund til kritik for toiletforholdet.

‘Toiletdøren var lukket og den anden dør var kun lidt åben’, har virksomheden ifølge kontrolrapporten

bemærket.

Kilde: 24timer

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen