Annonce
Indland

Fynsk rådhus i flammer

En mulig påsat brand har i flere timer raseret på Søndersø Rådhus på Fyn.

En tyverialarmen fra Søndersø Rådhus indløb til Fyns Politi kl. 02.51, men da en hundepatrulje ankom 10 minutter senere, viste det sig, at en fløj i den trelængede bygning stod i flammer.

"Det brændte så meget, at patruljen alarmerede brandvæsnet," siger vagtchef Erik Halkær fra Fyns Politi.

Ifølge de første informationer fra den kraftige brand, fandt politiet en enkelt knust rude på et vindue, som stod på klem.

"Teknikerne må nu fortælle, om branden er påsat eller ej," siger Erik Halkær.

Fløj med Borgerservice

Branden opstod i den fløj, hvor Borgerservice hører til. Netop denne del af rådhuset var åbent søndag, sådan at folk kunne brevstemme til det kommende folketingsvalg.

Branden var så kraftig, at slukningsarbejdet stadig mandag formiddag var i gang.

"Det er en bygning med et gammelt, fladt tag, så brandvæsnet har været nødt til at brække taget i stykker for at komme ind i et hulrum," siger Erik Halkær.

null
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Viden
Sygemeldte: Intensiv aktivering gør mere skade end gavn
Ny dansk forskning viser, at det ikke hjælper kun at skrue op for psykologtimer og genoptræning til sygemeldte - tværtimod. I stedet skal arbejdspladserne inddrages. 
Se flere
Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her