Øboere uden internet

I flere døgn har en mystisk fejl lukket for internet og dankortterminaler i det sydlige Danmark.

Artiklens øverste billede
Det er uvist, hvornår beboerne på Fanø får internet igen. Arkivfoto: Colourbox

En underleverandør til IT- og teleleverandøren Siminn Danmark har - af ukendte årsager - lukket for fibernettet i store dele af af det sydlige Danmark.

Det betyder, at kunder på Fanø og 600 andre erhvervskunder i det sydlige Jylland og Fyn har været uden internetforbindelse og dankortterminaler i et par døgn.

Mandag og tirsdag har Siminn Danmark gentagne gange skrevet på sin hjemmeside, at problemet ville blive løst snarest muligt.

Det har imidlertid ikke været tilfældet, og den seneste melding lyder, at de "vender tilbage med nyt i morgen".

Skulle løses klokken 13

I går lød meldingen fra Siminn Danmark, at "der var dialog med leverandøren, og at der forventedes afklaring inden klokken 12.00 tirsdag."

Klokken 12.16 tirsdag skrev selskabet imidlertid, at underleverandøren havde flyttet deres udmelding til klokken 13.00, men heller ikke på sidstnævnte tidspunkt var der sket noget.

Sådan fortsatte de vævende udmeldinger efter middag, og sidst på eftermiddagen måtte selskabet give den ærgerlige melding til kunderne, at de "desværre stadig mangler nyt fra deres underleverandør og må beklage den manglende information derfra. De vender tilbage med nyt i morgen".

Det har ikke været muligt at få kontakt til underleverandøren "Butlernetwork".

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen