Annonce
Indland

Marys familie i Hobart jubler over fødsel

Kronprinsesse Marys familie i Tasmanien glæder sig over tvillingfødslen og lykkeønsker de nybagte forældre.

Kronprins Frederik viser størrelsen på en af de to nyfødte. Foto: Stine Larsen

Kronprinsesse Marys australske familie jubler over de nyfødte tvillinger og lykkeønsker det royale par.

- Familien er utrolig glade på Frederik og Marys vegne. Det glæder os rigtig meget, at tvillingerne er sunde og glade, og at alle tre er kommet godt igennem fødslen, siger Marys søster Jane Stephen til det australske nyhedsbureau AAP.

Familien oplyser, at de spændt vil se frem til børnenes navngivning, som de forventer at få oplyst, når de nybagte tvillingforældre holder barnedåb.

Kan ikke få nok

Jane Stephen fortæller til AAP, at de endnu ikke ved, om den kongelige familie har planer om at besøge Tasmanien, hvor lørdagens nyhed vakte stor opsigt.

- Historien har fyldt meget i Australien, hvor kongefamilien har skabt flere forsidehistorier. Australierne kan ikke få nok af denne historie, siger den australske journalist Angela Cox til TV2 News.

Premierminister: Fantastisk

Også Tasmaniens premierminister David Bartlett udtrykker glæde over den royale udvidelse.

- Dette er en fantastisk begivenhed for det royale par, for Danmark, og for prinsesse Mary og prins Frederiks familie og venner her i Tasmanien, siger premierministeren i en pressemeddelelse.

- På vegne af alle fra Tasmanien, vil jeg lykkeønske det royale par. Selvom de har travlt, har parret altid haft tid til jævnligt at besøge deres slægtninge og venner her, og jeg glæder mig til, at den voksende familie besøger os igen, oplyser han.

Marys far, John Donaldson, var i Danmark under fødslen, hvor han passede Isabella og Christian sammen med regentparret på Amalienborg.

TV: Se Frederik præsentere tvillingerne

TV: Jordemoderen: Fantastisk at være med til fødslen

TV: Stolt prins Henrik så tvillingerne

TV: Prins Henrik: "Nej, jeg skal ikke babysitte"

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Far til fire
Kronprinsesse Mary har født to velskabte børn. Kronprins Frederik: "Der er to hjerter at holde øje med".
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her