Annonce
Indland

Per Stig Møllers søn fundet død

Udenrigsminister Per Stig Møllers (K) 44-årige søn blev mandag fundet død i sin lejlighed i København.

Arkivfoto: Mik Eskestad

Ifølge politiet ligger der intet kriminelt bag Asger Stig Møllers død.

Per Stig Møllers søn blev fundet i sin lejlighed på Folmer Bendtsen Plads på Nørrebro i København. Ifølge Ekstra Bladet mødte udenrigsministeren selv op på sønnens bopæl mandag formiddag.

"Jeg er i dyb sorg over at miste min søn så tidligt. Derfor har jeg ikke yderligere kommentarer," udtalte han til Ekstra Bladet.

Det var et vagtselskab, der omkring kl. 9.30 fandt Asger Stig Møller og tilkaldte politi og ambulance. Men den 44-årige forfatter blev erklæret død, da redningsfolkene ankom til stedet.

Søn skrev flere bøger

Ifølge politiet er det formentlig sygdom, der er årsag til dødsfaldet.

Asger Stig Møller har skrevet flere bøger, bl.a. en erindringsbog og selvbiografi fra 2002, som udleverede hele familien Stig Møller. Udenrigsministeren blev bl.a. beskyldt for at være fraværende i sønnens barndom. Her udtalte han følgende i et interview til Ekstra Bladet:

"Jeg skriver jo intet om, at min far var et svin, men jeg anklager ham for at have haft hovedet et andet sted. Jeg elsker ham virkelig, og det har jeg gjort, siden jeg var en lille dreng. Jeg synes heller ikke, at min bog kun er en bog om Møller-familien, det er mig selv, jeg udleverer. Det var jo mig, der var skurken."

Asger Stig Møller var alkoholiker og psykiatrisk patient.

Asger Stig Møller er søn af Per Stig Møller og Gitte Jæger, som var gift i to år. Den 67-årige udenrigsminister mistede i 2001 sin kone gennem 30 år, Sally Møller, af kræft.

Udskyder udlandsrejse

Efter sønnens død udskyder Per Stig Møller en planlagt rejse til Mellemøsten, oplyser Udenrigsministeriet.

Per Stig Møller skulle være rejst til Saudi-Arabien, Israel, de palæstinensiske områder og Syrien på fredag for blandt andet at føre politiske drøftelser.

null
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Viden
Professor advarer: "Big Data" kan føre til forkerte behandlinger
Mere sundhedsdata har et kæmpe potentiale for behandlinger. Men udviklingen kan paradoksalt nok øge mængden af fejldiagnosticeringer, advarer statistiker. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her