Far til glemt barn sigtet for uagtsomt manddrab

Nordsjællands Politi sigter nu den far, der i går efterlod sin lille datter på bagsædet af sin bil og gik på arbejde, for uagtsomt manddrab. Det oplyser vicepolitiinspektør Flemming Poulsen.

Faren blev efter endt afhøring sent i aftes løsladt og overdraget til Rigshospitalets krisepsykologer, men det skete altså med en sigtelse i bagagen.

Den 29-årige mand glemte tilsyneladende alt om, at han havde sin et-årige datter med i bilen, da han i går morges kørte på arbejde i Lyngby. Egentlig skulle han have afleveret datteren adskillige kilometer væk hos en dagplejer på Midtsjælland, men manden kørte aldrig til dagplejeren.

I stedet kørte han direkte på job og forlod både bil og datter på parkeringspladsen foran sin arbejdsplads.

Døde formentlig af tørst

Dagplejeren ringede tilsyneladende aldrig og spurgte efter barnet. Og manden kom ikke i tanke om den fastspændte datter på bagsædet, før pigen blev fundet livløs i sin barnestol. Det skete efter, at pigens mor sidst på eftermiddagen ville hente datteren og fik at vide, at hun ikke var blevet afleveret om morgenen. Hun kontaktede derefter faderen, men på det tidspunkt var det for sent.

Den et-årige pige døde formentlig af tørst, men i løbet af dagen ventes en obduktion at kunne give det endelige svar på dødsårsagen.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen