Annonce
Indland

Søvndal angriber JuniBevægelsen

JuniBevægelsen, som deler vælgergruppe med SF, får klø af SF-formand Villy Søvndal grundlovsdag, to dage før valget til EU-Parlamentet. Søvndal angriber den EU-kritiske bevægelse for i parlamentet at danne gruppe med højrenationalistiske briter, polske homohadere og fanatiske hollandske abortmodstandere.

- Ærligt talt: Jeg synes ikke, at det er et sted for progressive mennesker, siger SF-formanden i sin tale, først i København og siden i Aalborg og ved Vejle.

Søvndal angriber også svineproducenterne for at ville underbetale arbejdere fra Polen og Rumænien.

- Vi skal aldrig acceptere at sidde tilbage med gyllen, forureningen og dagpengeudgifterne, mens svineproducenterne tjener penge på underbetalte østarbejdere, siger han.

- Danmark står midt i en alvorlig krise, hvor 10.000 danskere mister deres job hver måned, siger Søvndal og beskylder regeringen for at gøre for lidt og for sent. Byggeriarbejdere burde sættes i arbejde for at sætte skolerne i stand.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Jarlov bliver ny erhvervsminister

De Konservatives forsvarsordfører Rasmus Jarlov bliver ny erhvervsminister. Han afløser Brian Mikkelsen, der bliver direktør i Dansk Erhverv.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her