Stripforbud på kaserne

Fremover er det også slut med at holde strip på landets største kaserne - den i Skive, hvor Prinsens Livregiment holder til.

Oven på gårsdagens artikel i Jyllands-Posten, hvor regimentschefen udtrykte accept af lejlighedsvise strip-arrangementer i konstabelmessen, blev det på et samarbejdsudvalgsmøde besluttet at stoppe den trafik. Også selv om den fandt sted uden for arbejdstiden.

»Det er ærgerligt, at vi nu er nødt til at lave forbud mod noget, som vi aldrig har haft problemer med før, og ingen klager har modtaget over,« siger regimentschefen, oberst Jens Chr. Lund.

Han henviser til Forsvarskommandoen, der i samme artikel lod forstå, at selv om man ovenfra ikke har villet nedlægge et direkte forbud, så var det netop det, man ønskede, at regimentscheferne rundt om i landet selv gjorde:

»Forsvarskommandoen har dermed signaleret, at der med arrangementerne var tale om kønskrænkende adfærd, som vi jo gerne vil undgå. Og en sådan melding kan vi naturligvis ikke sidde overhørig,« konstaterer oberst Lund.

Han bemærker samtidig, at de eneste kvindelige medlemmer af samarbejdsudvalget også var de eneste imod forbuddet, hvilket kvinderne udtrykkeligt krævede ført til referat.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen