Ny storbiograf i Aalborg

Egmont-selskabet Nordisk Film Biografer har indgået aftale om at bygge et nyt, stort biografcenter ved siden af Banegården i Aalborg, oplyser Egmont i en pressemeddelelse. Med ti sale og 1.500 pladser bliver den nye biograf på Kennedy Plads Danmarks største uden for København. Åbningen, der er berammet til 1. september 2003, blev i dag offentliggjort ved et lokalt pressemøde sammen med Aalborg Kommune.

"Vi er glade for at befæste vores position i Aalborg, som et loyalt publikum med appetit på oplevelser har gjort til en af provinsens førende premierebyer. Med det kommende BioCity biografcenter sætter vi nye standarder for komfort samt for kvalitet af lyd, lys og billeder. Forventningen er, at markedet vil vokse med 15 - 20 pct.", siger adm. dir John Tønnes, Nordisk Film Biografer, i pressemeddelelsen.

Biografen etableres i samarbejde med den lokale biografdirektør Boye Elimar, som sammen med . Nordisk Film Biografer står bag de 3 eksisterende Aalborg-biografer, Scala, Bio 5 og Astoria. Biografen Scala lukker til efteråret 2003 og erstattes af BioCity, som bliver et lejemål i et nyt butikscenter, opført af udviklingsselskabet TK Development.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen