Indland

Mette Frederiksen: Regeringen er for uambitiøs med vores velfærd

Socialdemokraternes leder savner velfærd, fremfor skattelettelser.

Lars Løkke Rasmussen (V) åbnede folketinget i sin egenskab som statsminister med en tale, der traditionen tro blev kommenteret og analyseret kort efter.

Mette F. til Lars Løkke: Du kan kun bruge pengene én gang

Fra oppositionens side, var der ingen tvivl om, at statsministeren savnede mod i sin tale og at han heller ikke var ambitiøs nok i forhold til velfærd for danskeren i fremtiden.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Danmarksbilleder: Vinterens lys

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.
Annonce
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her