Indland

Skole udsat for chikane: Afskårne grisehoveder og døde mink smidt på skolens område

Nordjyllands Politi efterforsker sagen, som har stået på i flere måneder.

Mindst 26 døde mink skulle angiveligt være blevet læsset af på den nordjyske skoles område. Billedet her stammer ikke fra Tylstrup Skole. Arkivfoto: Finn Frandsen

De seneste fire måneder har Tylstrup Skole nord for Aalborg gentagne gange oplevet, at der er blevet smidt døde dyr på skolens område, skriver Ekstra Bladet.

Chikanen startede angiveligt i juli, hvor der blev efterladt seks døde mink.

I sidste uge kunne skolen konstateret, at der af to omgange var blevet smidt seks afskårne grisehoveder samt 20 mink rundt om på skolens område herunder ved indgangen og på parkeringspladsen.

»Jeg synes, at det er virkelig ubehageligt, at de her dyr bliver smidt hos os. Det fjerner fokus fra vores undervisning. Vi ønsker jo bare, at børnene her på skolen trives. De ser de her døde dyr, hver gang de ligger der, når de møder ind på skolen, og det er jo virkelig ikke rart,« siger Ulla Toft, skoleleder ved Tylstrup Skole, til Ekstra Bladet.

Skolelederen fortæller, at ledelsen tager sagen meget alvorligt. Alle tilfælde af chikane er blevet meldt til Nordjyllands Politi, der efterforsker sagen.

I samarbejde med politiet har skolen bl.a. gennemset overvågningskameraer fra skolens område flere gange. I sidste uge kunne de via overvågningsbilleder se, hvordan en mand iført kasket og hættetrøje læssede døde mink af fra en trillebør.

Nordjyllands Politi ønsker ikke at kommentere sagen nærmere på nuværende tidspunkt.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her