Annonce
Indland

Analyse: Det rimer ikke helt med Løkkes egne mål

Regeringen får svært ved at få Dansk Folkeparti til at støtte dens nye skatteudspil, vurderer Marchen Neel Gjertsen, Jyllands-Postens politiske analytiker.

Regeringen fremlagde tirsdag udspillet til en skattereform, som går under titlen »Sådan forlænger vi opsvinget«.

Fakta: Forstå begreberne i regeringens skatteudspil

Med forslag om skattelettelser for over 23 mia. kr. bliver det dog en udfordring for regeringen at overbevise både Dansk Folkeparti og danskerne om skattereformen. Det vurderer Jyllands-Postens politiske analytiker Marchen Neel Gjertsen.

Få hele analysen af udspillet i videoen herover.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Søstrene Grene vil åbne 150 nye butikker

Takket været eget design og effektiv storytelling har Søstrene Grene fået forretningen til at blomstre. I en tid med stigende nethandel har virksomheden tidoblet antallet af fysiske butikker, og i løbet af de næste tre år forventer direktøren yderligere 150 butikker. Finans
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her