Indland

Prins Henrik er fortsat indlagt - forventes udskrevet i løbet af ugen

Prinsen er indlagt med en infektion i benet.

Prinsen blev i første omgang bragt til Universitetshospitalet i Aarhus på grund af en infektion, der er opstået på grund af et sår på benet. Foto: Thomas Borberg

I første omgang var det ventet, at prins Henrik ville kunne vende hjem fra hospitalet lørdag.

Nu er meldingen i stedet, at den 83-årige prins forventes at blive udskrevet i løbet af denne uge.

Prins Henrik er blevet overført til Skejby

Det oplyser Kongehuset til Jyllands-Posten.

Det har ikke været muligt at få yderligere kommentarer til sagen.

Prinsen blev i første omgang bragt til Universitetshospitalet i Aarhus på grund af en infektion.

Det er opstået på grund af et sår på benet.

Siden er han blevet overført til Skejby for at sikre prinsen »den bedst mulige behandling,« oplyste Kongehuset til Jyllands-Posten.

På grund af indlæggelsen kom prinsen ikke til Gråsten Slot lørdag, ligesom alle de øvrige officielle aktiviteter, han skulle have deltaget i, blev aflyst.

Onsdag bekræftede hoffets kommunikationschef Lene Balleby til ugebladet »Her & Nu«, at prins Henrik tilses af sundhedsfagligt personale.

»Vi kan bekræfte, at der for nylig er ansat sundhedsfagligt personale til hjælp for hans kongelige højhed prins Henrik. Helt principielt, så udtaler vi os ikke om konkrete arbejdsopgaver hos de enkelte faggrupper,« sagde Lene Balleby.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere
Viden
10.000 borgere finder nyt planetsystem
Borgervidenskab, eller på engelsk; citizen science, har endnu engang givet forskere en hjælpende hånd og fundet et planetsystem med fem – måske seks – hidtil ukendte planeter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her