Indland

Vild video: Mand slingrer rundt på motorvej på cykel

Mirakuløs nok blev han ikke kørt ned i den tætte trafik.

Teddy Østergaard fangede med sit forrudekamera en hændelse, der næppe er for de sarte sjæle.

En mand på cykel på den travle Holbæk-motorvej ind mod København i myldretid.

Mænd på knallert affyrede skud mod bil i København NV

Og for at gøre ondt værre forsøgte den forvirrede person såmænd at krydse vejbanen, hvor han var mere end meget tæt på at blive kørt ned af en lastbil.

"Det er det mest vanvittige, jeg med mine små 41 år på bagen endnu har oplevet," skrev Teddy Østergaard i et opslag på Facebook, som har haft mere end 500.000 visninger og som er blevet delt mere end 3.600 gange.

Højeste antal trafikdræbte i fem år

Ifølge Ekstra Bladet lykkedes det til sidst Teddy Østergaard at stoppe manden og få politiet tilkaldt. Det viste sig at være en ældre slovensk herre, der endte med at få en formaning, men ingen bøde.

Se også videoen fra de danske veje, hvor trafikkulturen kom under lup:

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Danmarksbilleder: Vinterens lys

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.
Annonce
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her