Indland

LGBT-rådgiver: Nogle siger de aldrig har mødt en homoseksuel muslim

Homoseksualitet har svære vilkår blandt etniske minoriteter, lyder erfaringen fra foreningen Sabaah.

I lyset af weekendens tragedie i Orlando, Florida, hvor 49 personer mistede livet under et skyderi på en natklub for homoseksuelle, inviterede organisationen, Sabaah, der arbejder for at oplyse og fremme rettigheder for LGBT-personer med indvandrerbaggrund, til en spontan debat i regnbueteltet på Folkemødet om islamofobi, racisme og homofobi.

Hør rådgiver ved Sabaah Amma Asare-Nyako fortælle om homofobi i muslimske miljøer i Danmark, og hvordan man skaber dialog med mennesker, der tilsyneladende ikke ønsker en dialog.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere
Viden
10.000 borgere finder nyt planetsystem
Borgervidenskab, eller på engelsk; citizen science, har endnu engang givet forskere en hjælpende hånd og fundet et planetsystem med fem – måske seks – hidtil ukendte planeter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her