Indland

Imam: "Danmark skal ikke blive Europas Nordkorea"

Regeringens udspil til bekæmpelse af radikaliserede imamer er meningskontrol og udemokratisk, fortæller fængselsimam, Waseem Hussain.

Er det et angreb på vores alles ytringsfrihed, når partiledere varsler et opgør med hadprædikanter?

Fængselsimam og formand for Dansk Islamisk Center, Waseem Hussain, er meget skeptisk over regeringens udspil, der lægger op til en yderligere kriminalisering af samfundsundergravende ytringer.

Selvom han mener, at strammere lovgivning kun rammer muslimer, argumenterer Waseem Hussain for, at det er et indgreb mod vores fælles ytringsfrihed

»Det er ikke en måde at gøre tingene på i et demokrati. Der snakker man om det, og så må det stærkeste argument vinde,« siger Waseem Hussain.

Video: Løkke: Hadprædikanter skal kunne standses ved grænsen

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Danmarksbilleder: Vinterens lys

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.
Annonce
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere
Bolig
Husk havens gæster: Giv rigeligt med god mad, så kommer de igen
Netop nu har havens fugle brug for hjælp til at komme gennem den kolde tid. Vinterfodring er med til at hjælpe bestanden, så vi også til forår og sommer kan glæde os over solsorte, mejser og spurve. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her