Indland

Da Flauenskjold fik nye indbyggere

Plejehjemmet blev nedlagt i en nordjysk landsby. Og så fik en gruppe borgere en ide.

Dansk Folkeparti er det største parti i den lille by Flauenskjold i Nordjylland. Flauenskjold er også en by med behov for flere kunder hos købmanden, flere børn i folkeskolen og flere spillere på volleyballholdet. Så da plejehjemmet blev nedlagt, besluttede en gruppe beboere at kæmpe for at få flygtninge til byen.

Foto Flygtninge flytter på plejehjem

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Foto Flygtninge flytter på plejehjem
Landets kommuner modtog sidste år 10.573 flygtninge fordelt over det meste af landet. I Brønderslev kommune kan man også mærke at der er kommet nye mennesker til egnen. Men hvad har det betydet for skolerne, for forretningslivet, stemningen og i det hele taget dagligdagen i lokalsamfundet? Det er Jyllands-Posten taget til nordjylland for at undersøge.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Om temaet

Hundredtusindvis af mennesker på flugt fra krig, forfølgelse og dårlige levevilkår banker på døren til Europa.

Jyllands-Postens korrespondenter rapporterer fra migrationsbølgens frontlinjer, mens den hjemlige redaktion beskriver de historiske udfordringer, som også det danske samfund står over for.

Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her