Indland

Da Flauenskjold fik nye indbyggere

Plejehjemmet blev nedlagt i en nordjysk landsby. Og så fik en gruppe borgere en ide.

Dansk Folkeparti er det største parti i den lille by Flauenskjold i Nordjylland. Flauenskjold er også en by med behov for flere kunder hos købmanden, flere børn i folkeskolen og flere spillere på volleyballholdet. Så da plejehjemmet blev nedlagt, besluttede en gruppe beboere at kæmpe for at få flygtninge til byen.

Foto Flygtninge flytter på plejehjem

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu

Power må skrue ned i Danmark

Tilførsel af ny kapital til moderselskabet i Norge betyder, at elektronikkæden Power må reducere planerne om ekspansion i Danmark. Storbank skal give lov, hvis der åbnes flere varehuse her i landet. Finans
Om temaet

Hundredtusindvis af mennesker på flugt fra krig, forfølgelse og dårlige levevilkår banker på døren til Europa.

Jyllands-Postens korrespondenter rapporterer fra migrationsbølgens frontlinjer, mens den hjemlige redaktion beskriver de historiske udfordringer, som også det danske samfund står over for.

Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her