*

Indland

Analyse: Mette Frederiksens fodfolk kræver benhård asylkurs

S-formandens nærmeste bagland er fuldstændig med på en stram flygtningekurs. Derfor har vi kun set begyndelsen på den socialdemokratiske justering af partiets kurs.

Marchen Neel Gjertsen ser nærmere på, hvilken asylkurs det er, Socialdemokraterne er på vej mod med Mette Frederiksen som formand - og på, hvilke folk der står bag og hvem der står udenfor den strammere asylkurs.

Advokater tilslutter sig kritikere af Støjberg-forslag

Socialdemokraterne håber at kunne presse Dansk Folkeparti ved også at gå ind i den værdidebat, som lurer bag asylpolitikken, men uden at blive en "DF-Light".

Søren Pind giver sig selv mundkurv på om grænsekontrol

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Flygtningekrise

Blog: Gør det rigtige: Send regeringen på wellness-ophold

Annika Smith
Så får den en pause fra torturen og slipper for at gøre det rigtige helt frem til næste folketingsvalg
Forsiden lige nu
Om temaet

Hundredtusindvis af mennesker på flugt fra krig, forfølgelse og dårlige levevilkår banker på døren til Europa.

Jyllands-Postens korrespondenter rapporterer fra migrationsbølgens frontlinjer, mens den hjemlige redaktion beskriver de historiske udfordringer, som også det danske samfund står over for.

Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her