Indland

Her er den kontroversielle video mod illegale flygtninge

Australsk kampagne er god inspiration til at bekæmpe illegale flygtninge, mener Dansk Folkeparti.

De australske myndigheder har sat en kampagne i søen med titlen: "No Way. You Will Not Make Australia Your Home".

En del af den kampagne indeholder videoen herover, som myndighederne forsøger at sende afsted til de, der påtænker at flygte illegalt til Australien.

Og det er den kampagne-strategi, som Dansk Folkeparti mener, man kan hente stor inspiration fra.

Venstre afviser DF’s video-forslag: Ikke den måde, vi skal kommunikere på

- Vi ønsker, at man laver nogle informationskampagner, hvor man gør rede for de nye asylstramninger, og at der er endnu flere stramninger på vej.

- Men vi vil også gerne sige, at hvis man ønsker at komme til Europa, så skal man søge andre steder hen end Danmark, siger partiets integrationsordfører, Martin Henriksen, til dr.dk.

SF's politiske ordfører, Jonas Dahl, kalder overfor idéen "usympatisk". Han mener, man skal bruge pengene på at hjælpe familier frem for at producere kampagnevideoer for at få dem til at holde sig væk.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Om temaet

Hundredtusindvis af mennesker på flugt fra krig, forfølgelse og dårlige levevilkår banker på døren til Europa.

Jyllands-Postens korrespondenter rapporterer fra migrationsbølgens frontlinjer, mens den hjemlige redaktion beskriver de historiske udfordringer, som også det danske samfund står over for.

Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her