Annonce
Indland

Roses Verden: Derfor vil Wilders forbyde Koranen

Den hollandske islamkritiker mener ikke, at muslimer og ikke-muslimer skal have samme frihedsrettigheder.

Den hollandske politiker Geert Wilders deltog i weekendens Folkemøde i Allinge på Bornholm. Han var inviteret af Trykkefrihedsselskabet til en debat med Jyllands-Postens Flemming Rose.

Wilders har skabt sig en indflydelsesrig platform som islamkritiker, fortaler for ytringsfriheden og for, at Holland skal melde sig ud af EU.

Hans parti, Frihedspartiet, var fra 2010 til 2012 parlamentarisk grundlag for en borgerlig regering i Holland.

Efter debatten hos Trykkefrihedsselskabet mødtes Flemming Rose og Geert Wilders til et eksklusivt interview om ytringsfrihed.

Geert Wilders vil have et forbud mod Koranen og mod islamiske institutioner. Hør, hvorfor han mener, at forbud vil styrke ytringsfriheden, i denne uges Roses Verden.

Du kan også se hele den en time lange debat mellem Rose og Wilders fra Folkemødet herunder.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Danmarksbilleder: Dødsdrom

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.
Annonce
Annonce
Ingen kære mor: Lær dine børn at tabe i spil
Der er så meget vigtig læring i at tabe i spil, at du som forælder endelig ikke må falde for fristelsen og lade dine børn vinde med vilje hele tiden, siger børneneuropsykolog. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her