Annonce
Indland

Roses Verden: Derfor vil Wilders forbyde Koranen

Den hollandske islamkritiker mener ikke, at muslimer og ikke-muslimer skal have samme frihedsrettigheder.

Den hollandske politiker Geert Wilders deltog i weekendens Folkemøde i Allinge på Bornholm. Han var inviteret af Trykkefrihedsselskabet til en debat med Jyllands-Postens Flemming Rose.

Wilders har skabt sig en indflydelsesrig platform som islamkritiker, fortaler for ytringsfriheden og for, at Holland skal melde sig ud af EU.

Hans parti, Frihedspartiet, var fra 2010 til 2012 parlamentarisk grundlag for en borgerlig regering i Holland.

Efter debatten hos Trykkefrihedsselskabet mødtes Flemming Rose og Geert Wilders til et eksklusivt interview om ytringsfrihed.

Geert Wilders vil have et forbud mod Koranen og mod islamiske institutioner. Hør, hvorfor han mener, at forbud vil styrke ytringsfriheden, i denne uges Roses Verden.

Du kan også se hele den en time lange debat mellem Rose og Wilders fra Folkemødet herunder.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her