Annonce
Indland

Mød drengene fra Believer Band

Believer Band vil bevise, at blæseinstrumenter og spilleglæde kan bryde loven om den sociale arv.

Man har 1000 gange større chance for at blive optaget i Kraks Blå Bog, hvis ens forældre står i den. Man har markant større chance for at spille orkestermusik, hvis ens forældre gør det.

Børnene i Believer Band skal bryde loven om den sociale arv og inkorporere vinderattitude ved at få stukket et blæseinstrument i hånden og give lyd fra sig.

Der er tre uger til koncerten i Tivoli, men dagen fylder allerede meget som samtaleemne i ti-frikvarteret.

Believer Band fra Køge spille sammen med to andre danske El Sistema-bands på den store plæne i Tivoli.

Det første El Sistema-band blev oprettet i 1975 af komponisten José Antonio Abreu i en parkeringskælder i Venezuela. Han ville give gadebørn en ny chance og et nyt sammenhold og gennem klassisk musik.

Siden har konceptet - om at tilbyde klassisk musikundervisning til børn født uden en sølvske eller et blæseinstrument i munden - bredt sig til resten af verden.

Læs hele historien om Believer band i Premium. Det kræver abonnement at læse med. Klik på artiklen og meld dig til, hvis du ikke allerede er abonnent. Første måned er gratis, og der er ingen binding.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her