Annonce
Indland

Frivillig-formand får tre år mere på posten

Vibe Klarup Voetmann fortsætter som formand for Frivilligrådet i yderligere tre år frem til 31. januar 2018.

Frivilligrådet har også fundet sin formand for de kommende tre år, efter at socialminister Manu Sareen (R) fredag har genudpeget Vibe Klarup Voetmann.

Voetmann har siddet som formand for Frivilligrådet siden 2012.

Vibe Klarup Voetmann, formand for regeringens rådgivende organ Frivilligrådet. Foto: Joachim Ladefoged

Frivilligrådet har til opgave at rådgive regeringen og Folketinget om den frivillige sektors rolle og indsats i forhold til sociale udfordringer. Derudover skal rådet bidrage til den offentlige debat samt skabe opmærksomhed om frivillige sociale indsatser.

Til genudpegelsen siger Vibe Klarup Voetmann i en pressemeddelelse:

- I løbet af de seneste par år har frivillige, foreninger og civilsamfund fået status som afgørende aktører, når vi skal nytænke vores velfærdssamfund.

- Det gælder især i kommunerne, hvor samskabelse, lokale fællesskaber og civilsamfund er blevet helt almindelige vendinger - ikke mindst med inspiration fra Frivilligrådet, siger Vibe Klarup Voetmann.

Hun håber samtidig, at hun i sin nye formandsperiode kan være med til at videreudvikle Frivilligrådet yderligere.

- Samspillet med civilsamfundet har altså udviklet sig meget hurtigt, men vilkårene og rammerne for den frivillige indsats er stort set uændrede. Jeg håber, at Frivilligrådet kan være med til at løfte den dagsorden, siger Vibe Klarup Voetmann.

Ud over posten som formand i Frivilligrådet arbejder hun som selvstændig konsulent og besidder en række tillidsposter som næstformand i Børns Vilkår og næstformand i bestyrelsen for Roskilde Universitetscenter.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her