Indland

Naser Khader: Danskerne har ikke været klar over JP's situation

Naser Khader savner en samlet manifestation for ytringsfriheden blandt danske medier.

Danske medier lod Jyllands-Posten i stikken under Muhammed-krisen.

Det mener Naser Khader, der også nu, efter terrorangrebet på Charlie Hebdo i Paris, savner et samlet forsvar for ytringsfriheden blandt danske medier.

Jyllands-Posten har valgt ikke at publicere Charlie Hebdos tegninger af profeten Muhammed af hensyn til avisens sikkerhedssituation.

"Jeg forstår Jyllands-Postens hensyntagen til medarbejderne," siger Naser Khader, som dog ikke mener, at det nødvendigvis er rigtigt af JP at fortælle årsagen til, at tegningerne ikke trykkes.

"Jihadisterne har øjne og ører i Danmark. Og de kan se, at nu kan de bare blive ved, for det kan godt betale sig," siger Naser Khader.

Naser Khader deltog fredag i en støttedemonstration for Jyllands-Posten på Rådhuspladsen i København.

Følg
Jyllands-Posten
Debat: I glemmebogen?
Minister Inger Støjberg bruger åbenlyst Kurt Westergaards Muhammed-tegning på Facebook og støttes af Folketingets formand, Pia Kjærsgaard, som gerne ser Westergaards tegning brugt offentligt.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Om temaet

30. september 2015 var det 10 år siden, at Jyllands-Posten publicerede 12 tegninger af muslimernes profet Muhammed. Hvor står debatten? Og hvordan kommer den videre?

Annonce
Redaktionen anbefaler

Kronik: Carsten Juste: »Nej, vi havde intet at undskylde«

Carsten Juste, ansvarshavende chefredaktør da tegningerne blev bragt

For første gang fortæller den tidligere chefredaktør på Jyllands-Posten Carsten Juste i dette essay om tiden, før, under og efter trykningen af Muhammed-tegningerne.
Mere
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her