25-årig mand fængslet for at have kvalt mand

Den 25-årige mand som torsdag blev løsladt efter et grundlovsforhør ved Retten i Århus blev i dag varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for at have kvalt en 50-årig mand i dennes lejlighed i Graven i midtbyen.

Landsretten har omstødt byrettens beslutning om at løslade den 25-årige mand, som er sigtet for at have kvalt en 50-årig mand i dennes lejlighed i Århus. Den 25-årige er dermed varetægtsfængslet i fire uger frem til 26. april.

»Den 25-årige er anholdt for kort siden og indsat i arresten,« oplyste vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi, Jørn Andersen fredag eftermiddag.

Den 50-årige blev fundet død i sin lejlighed i Graven i midtbyen tirsdag eftermiddag, og på baggrund af en obduktion og grundige retsmedicinske undersøgelser kunne Østjyllands Politi onsdag konkludere, at manden var død ved kvælning. Politiets lagde endvidere til grund, at døden højst sandsynligt indtraf i tidsrummet mellem mandag aften omkring kl. 22.00 og tirsdag morgen omkring kl. 05.00.

Kvalt i soveværelset

Ifølge Østjyllands Politi opklaringsarbejde boede den 50-årige mand alene i sin lejlighed i Graven. Men han fik ofte besøg af bekendte, som indtog større mængder alkohol i hans hjem. Den 25-årige mand, som hørte til i den dræbtes omgangskreds, blev anholdt onsdag eftermiddag kl. 14.00 og derefter sigtet for at have dræbt den 50-årige i soveværelset i dennes lejlighed.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen