17-årig dreng død efter stød

<p>En 17-årig dreng er død på Odense Sygehus, efter at han tidligt fredag morgen greb fat i en køreledning og fik 25.000 volt igennem sig, oplyser politiet.</p>

Den 17-årige var ved 04-tiden fredag kravlet op på en togvogn sammen med en jævnaldrende kammerat. Da kammeraten skulle tage et billede af ham, tog den 17-årige fat i en køreledning, og blev på den måde udsat for en spænding på 25.000 volt. Herefter faldt han fire meter ned.

I første omgang blev drengen kørt til Kolding Hospital, men omkring klokken 08.00 blev det besluttet, at man ikke kunne stille mere op for drengen, og han blev derfor hastet til Odense. Men det lykkedes altså ikke at redde hans liv.

Sker igen og igen

Ifølge vagtchef Carit Andersen hos Sydøstjyllands Politi gav kammeraten den 17-årige hjertemassage, og det er formentlig dét, der i første omgang reddede ham fra døden.

Vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi udtrykker ærgelser over, at de her ulykker stadig opstår og forklarer, at det er utrolig farligt bare at nærme sig disse ledninger.

"Du behøver jo ikke engang at komme i direkte kontakt med ledningerne. Spændingen i de ledninger er så stor, at den rent faktisk kan "hoppe" igennem luften," siger han.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen