Brandofre fra eksplosionbrand overlever

De to personer, der blev indlagt på sygehuset efter, at en bygning i Taastrup tirsdag aften brød ud i lys lue efter en eksplosion, overlever, oplyser Københavns Vestegns Politi i Glostrup.

Artiklens øverste billede
Årsdagen til eksplosionsbranden kendes ikke. Arkivfoto: Niels Hougaard

Bygningen huserede en kiosk og en grillbar, men hvorvidt de kvæstede befandt sig inde i bygningen under eksplosionen, ved politiet endnu ikke, men politiet kan onsdag morgen erklære de to personer uden for livsfare.

"Alt tyder på, at de overlever, og vi er er sikre på, at der ikke andre end de to, der er kommet til skade som følge af branden," siger Carsten Jansson, vicepolitiinspektør ved Vestegnens Politi.

Fortsat efterslukning

Brandvæsenet fik bugt med flammerne i den kombinerede grillbar og minimarked kl. fem i morges, og efterslukningen er i gang og vil formentlig vare flere timer endnu

Anmeldelserne kom strømmende ind i minutterne efter brandens opståen, fordi mange mennesker hørte en eksplosion kort forinden.

Eksplosion

"Vi kender ikke årsagen til eksplosionen, men noget tyder på, at noget har ligget og ulmet, og er eksploderet, da det blev tilført ild samtid med, at døren blev åbnet." siger Carsten Jansson. Han ude

Han fortæller, at indehaveren af grillbaren gik ned i grillbaren fra bygningens 1. sal. omkring kl. 20.30. Da han åbnede døren, skete eksplosionsen.

Grillbaren var ved 23-tiden tirsdag stort set nedbrændt. Slukningsarbejdet fortsætte hele natten.

Onsdag morgen skal politiet teknikere i gang med at undersøge brandtomten for endeligt at kunne fastslå årsag til branden.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen