Annonce
Indland

Debattør sigtet i racismesag

Nye angreb mod jøder på debattørs hjemmeside. Debattøren Karsten Holt Larsen går nu til modangreb i sagen om racisme vendt mod jøder. Det sker, efter at Vejle Politi har besluttet at rejse sigtelse mod ham.

Karsten Holt Larsen, der driver flere debatsider på internettet, har offentliggjort et indlæg, hvori han omtaler jødiske dødspatruljer, »der mishandler og voldtager børn og kvinder.«

I indlægget, der bærer overskriften »Jeg er træt af jøder« forklarer Karsten Holdt Larsen tillige, at millioner af mennesker verden over »lider under jødiske industribaroners skånselsløse udsugning af menneskeligt liv.«

»Jeg er træt af deres griske jagt på erstatninger for påståede forbrydelser i en krig, hvor millioner af europæere og russere blev slået ihjel. Kun for at indehaverne i den jødiske rustningsindustri kunne tjene millioner,« skriver Karsten Holt Larsen.

Det er udlændingeordfører for Det Radikale Venstre, Elsebeth Gerner Nielsen, der har meldt sagen til politiet. Det skete, efter at Karsten Holt Larsen i et brev til blandt andre medlemmer af Folketinget havde skrevet, at en tidligere vært for "Deadline" på DR2 havde fået sin stilling grundet sin jødiske baggrund.

Karsten Holt Larsen forklarer over for Morgenavisen Jyllands-Posten, at hans seneste indlæg på hjemmesiden www.massevoldtaegt.dk er et digt, som han har skrevet, da han blev »poetisk stemt« over den kvindelige opmærksomhed fra Elsebeth Gerner Nielsen.

mikkel.thastum@jp.dk

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Danmarks svar på San Francisco: På toppen af alting bor borgparret fra Vejle
Ægtepar har adopteret middelalderstilen, siden de for halvandet år siden flyttede ind i Vejles nok mest specielle "borghus" med ”katakomber”, buer og hvælvinger. 
Se flere
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her