Flere sager fra Udlændingestyrelsen kan dukke op

Underdirektør i Udlændingestyrelsen kan ikke afvise, at der i den kommende tid vil dukke flere sager op, hvor styrelsens ansatte har modtaget gaver og fribilletter til gengæld for en hurtigere sagsbehandling af ansøgninger om opholdstilladelser.

- Jeg tør ikke afvise, at der dukker nogle nye sager op. Med den kampagne der er i gang, kan jeg ikke afvise noget, siger underdirektør i Udlændingestyrelsen Inge Bruhn Thomsen til Ritzau tirsdag.

Udlændingestyrelsens melding kommer efter nye afsløringer i Ekstra Bladet, der tirsdag skriver, at også udenlandske cirkusartister springer køen over og får deres sag behandlet i lyntempo, mens alle andre må vente i månedsvis.

- Der står i vores retningslinjer, at vi ikke må modtage gaver. Jeg kan ikke forklare, hvorfor det alligevel er sket, men det er vel, fordi cirkusdirektørerne har ment, at de gerne ville sende billetter. Jeg kan ikke rigtig forklare, hvorfor nogen sender noget til os, jeg kan kun sige, at medarbejderne burde have sendt billetterne retur, siger Inge Bruhn Thomsen.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen