Populære julegaver udsolgt

Nogle af årets mest populære julegaver er ikke længere at finde på hylderne rundt om i landet.

Julen sig nærmer, og det er på høje tid at få købt de sidste julegaver. Faktisk kan det allerede være for sent, hvis man er på jagt efter et af årets største hits.

Sony har lanceret en markant mindre udgave af Playstation 2-konsollen i år, og det har givet travlhed hos distributører og forhandlere. Den første danske sending på 25.000 stykker er for længst revet væk.

Håb forude

»Efterspørgslen er større, end Sony havde forudset, og derfor har vi ikke kunnet følge med. Vi er kede af det på kundernes vegne,« siger Annette Jacobsen, salgsdirektør hos Nordisk Film Interactive, der står for distributionen af konsollen i Danmark.

Er man hurtig, skulle der dog være et lille håb for at få fat i den eftertragtede konsol. De sidste 2.600 af slagsen, der kommer til salg inden jul, vil være at finde på hylderne fra i dag. Lykkes det ikke, er der ikke andet at gøre end at vente til det nye år.

Diskolamper er væk

Hos legetøjsforretningerne Toys "R" Us og BR har julens helt store hit været udstyr, der kan bruges til at lege popstjerne hjemme i stuerne. Flere af karaoke-modellerne og diskolamperne er udsolgte.

»Vi havde en forventning om, at vi havde nok på lager til salget i januar og februar, men det er ikke tilfældet. Der kommer til at gå mange potentielle popstjerner rundt i Danmark, når gaverne er pakket ud,« siger indkøbschef Jørgen Hastrup.

maj.munk@jp.dk

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen