S: Jan Boye misbruger embedsmænd

Det er misbrug af kommunens embedsmænd, når Odenses borgmester Jan Boye (K) udsender pressemeddelelser, der reelt dækker over borgmesterens egne fejltrin.

Det mener socialdemokraterne i Odense Byråd, der er utilfredse med den pressemeddelelse, som borgmesteren udsendte i sidste uge om sin rolle i en studietur til Athen.

Turen, der var arrangeret af it-leverandøren KMD, viste sig reelt uden indhold og blev i sidste uge mødt med kritik af Statsforvaltningen. Boyes udgifter i forbindelse med turen blev betalt af Odense Kommune

Jan Boye afviste i en pressemeddelelse at have begået noget forkert, idet indholdet på turen ifølge ham var blevet aflyst, efter at han var tilmeldt og at han ikke kunne lastes i sagen. Men ifølge redegørelsen fra Statsforvaltningen var det ikke i orden, at kommunen betalte turen.

Derfor mener S-gruppeformand i byrådet i følge Fyens Stiftstidende, at borgmesteren misbruger kommunens embedsmænd tilat frikednde sig selv for ansvar i sagen.

Partiet vil derfor have borgmesterens svar på, om de ansatte i kommunikationsafdelingen er Jan Boyes personlige stab eller hele kommunens kommunikationsafdeling.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen