Armenere fængslet efter skuddrama

Seks armenske mænd blev tirsdag aften ved et grundlovsforhør i Hobro fængslet i tre uger i forbindelse med sidste uges skuddrama i Rold Skov. Alle seks kærede på stedet fængslingen til landsretten.

De seks fængslede blev anholdt kort efter fredagens skuddrama og blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør. Da ville retten dog kun forlænge deres anholdelse i tre døgn, men tirsdag havde politiets efterforskning bragt så meget nyt for dagen, at de seks blev fængslet.

Søndag lykkedes det således at finde en maskinpistol, som formentlig blev brugt ved opgøret.

Et vidne fortalte politiet, at han fredag - på dagen for sammenstødet - havde set to biler holde sammen i et skovområde på Ardenvej mellem Arden og Astrup. Der var flere personer i bilerne, og vidnet så to af dem gå ind i skoven. Derfor valgte politiet at undersøge skovområdet og fandt så her maskinpistolen.

Da armenierne overfaldt hinanden på en rasteplads ved Rold Skov, blev tre af dem hårdt såret af skud og stiksår. Der blev fundet så mange patronhylstre på stedet, at politiet formodede, at der var brugt et automatvåben.

Politiet er nu særdeles interesseret i at høre fra vidner, som har set noget interessant på Ardenvej i fredags omkring klokken 17 eller på Roldvej ved Rold Skov, hvor skyderiet fandt sted.

De to biler, som holdt ved skovområdet mellem Arden og Astrup, var henholdsvis en hvid bil samt en rød VW af mærket Jetta eller Golf, oplyser kriminalinspektør Verner Holm, Hobro.

Efter skyderiet blev de tre kvæstede kørt væk ad Roldvej af tre andre armeniere i henholdsvis en sort Ford Escort og en hvid Subaru.

I modsat retning mod Rold og Arden kørte samtidig en hvid Citroen BX. En rød bil blev set i nærheden af Citroenen. Det lykkedes senere politiet at stoppe den hvide bil og anholde tre armeniere på Horsens-kanten.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen