200.000 piller stjålet i Ringe

Ved et usædvanligt kup i Ringe i weekenden blev der stjålet 200.000 tabletter af samme type som stesolid, og nu frygter kriminalpolitiet i Svendborg, at gerningsmændene vil forsøge at sælge tabletterne i forbindelse med Midtfyns Festival, skriver Fyens Stiftstidende tirsdag.

- Der er ikke tale om narko i gængs forstand, men nogen bruger det til at få en slags rus sammen med indtagelse af alkohol. Det kan man både blive syg og dårlig af, ja, nærmest tosset i hovedet, siger kriminalkommissær Børge Midtgaard.

Han advarer unge, der skal til festival i Ringe, mod at eksperimentere med den slags, hvis de skulle blive tilbudt tabletterne, der hedder Broman. Efter tyveriet af de mange tabletter skærper kriminalpolitiet opmærksomheden over for den ulovlige handel med stoffer på festivalen.

Tabletterne blev stjålet fra en lastvogn, som i weekenden holdt parkeret i industrikvarteret øst for Ringe. Medicinen er importeret fra udlandet afDuraScan Medical Products, Odense, men først da varerne skulle leveres på virksomheden mandag, blev tyveriet opdaget.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen