• For abonnenter

Der skal mere end en fyldt perlehøne til en god familiemiddag

Et måltid i min italienske storfamilie er ikke for begyndere. Det kræver års træning at finjustere fordøjelsen til at få det hele med.

Svogeren stillede tidligt om morgenen. Forude ventede to opgaver, som han vidste ville tære på både tålmodighed og kræfter. For det første skulle han bakse svigermors håndsnedkererede mahognibord ud ad den smalle altandør, finde plads til den røde veloursofa og de to polstrede lænestole for til gengæld at skabe rum til det langbord, som den anden svoger insisterede på at installere i stuen.

For det andet skulle han indtage familiens traditionsrige påskefrokost ved selvsamme langbord. Ingen tvivl om, at den sidste udfordring ville blive den største. Duften af fyldt perlehøne kildrede allerede næseborene. Og var det bare blevet ved den, kunne det endda gå an. Men sådan spiller menuen ikke, når familien Maressa mødes.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.