Dømt børnekrænker spottet ved skole

En 60-årig mand, der er dømt flere gange for krænkelser og forulempelser af børn, blev fredag spottet på en skole, hvor han har opholdsforbud. Episoden er meldt til politiet.

Artiklens øverste billede
Den 60-årige blev spottet ved en friskole tæt på Vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse. Han er sigtet for lov om tilhold ved at have indfundet sig på skolen, hvor han har et opholdsforbud. Arkivfoto: Jens Dresling

En 60-årig mand fra Slagelse-egnen, der er dømt af flere omgange for krænkelser og tilnærmelser af børn, blev fredag spottet foran en friskole vest for Slagelse.

Det skriver Sjællandske.

Skoleleder på Trelleborg Friskole, Astrid Vind, har ifølge Sjællandske informeret forældre til børn på skolen om, at han fredag befandt sig på skolen.

»Manden fra efteråret har i dag gjort ophold på skolen i 10-pausen. Han gemte sig på junglestien og stak af, da der kom en voksen«, skriver hun blandt andet.

Skolelederen har efterfølgende været rundt i klasser på 3. klassetrin for at tale om manden. Hun har samtidig vist et billede af ham.

»Gårdvagterne er ekstra opmærksomme, og episoden er anmeldt til politiet, da han ikke må opholde sig på eller omkring skolen«, skriver hun.

Manden er sigtet for lov om tilhold ved at have indfundet sig på skolen, hvor han har et opholdsforbud, oplyser vagthavende hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Michael Skræddergaard.

Forældre til børn på Trelleborg Friskole har tidligere på ugen beskrevet, hvordan han tager kontakt til mindreårige børn via beskeder, herunder på det sociale medie Instagram. Han har også tidligere kigget efter børn ved busstoppesteder.

Manden har tidligere modtaget flere domme. Senest ved Østre Landsret for få uger siden.

Den forurettede i den sag er han tidligere dømt for at have forulempet i en garage. Dengang røg han i fængsel i ni måneder, men bor fortsat samme sted – og i samme nabolag som drengen, som han har sendt både beskeder og gaver til efter overgrebet, ligesom han har kontaktet drengens familie, skriver Sjællandske.Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen