Annonce
Indland

Hold snitterne fra disse kager!

Bisca A/S tilbagekalder et parti Karen Volf Honningsnitter på grund af mug.

Der er konstateret skimmel på et parti af disse honningsnitter. Så hold fingrene fra dem, lyder det fra Fødevarestyrelsen. Foto: Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen fortæller i en pressemeddelelse, at firmaet Bisca A/S har tilbagekaldt et parti honningsnitter af mærket Karen Volf.

Ifølge Fødevarestyrelsen er der konstateret mug på nogle af kagerne, der har produktionsdatoen 26. april stående på pakningen. Risikoen ved snitterne er, at skimmelvækst medfører, at kagerne ikke længere er egnede til at blive spist af mennesker, selv om der på pakkerne står, at de er bedst før 23. september 2018.

Forbrugere, der har pakninger med kager fra dette parti, rådes til at kassere dem eller levere dem tilbage til butikken, hvor de er købt.

Forbrugerstyrelsen skriver, at kagerne er solgt i dagligvarebutikker, internetbutikker og via grossister i hele landet.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her