Annonce
Indland

Se dansk milliardærs skyskraber i "virkeligheden"

Vesteuropas højeste bygning står til at blive bygget i Brande. Den vil kunne ses næsten 50 kilometer væk.

Modekoncernen Bestseller vil i Brande opføre det, der kan blive Vesteuropas højeste bygning. Højhuset bliver omdrejningspunktet i en Bestseller-by, der vil svare til 88 fodboldbaner i størrelse. Illustration: Bestseller

Mandag aften kom milliardæren Anders Holch Povlsens egen by, Bestseller Village & Tower, et skridt nærmere realisering.

Byrådet i Ikast-Brande Kommune vedtog enstemmigt at sende projektet i offentlig høring. Når høringen er slut, forventes projektet at kunne blive endelig godkendt i december, hvorefter byggeriet kan tage sin begyndelse i 2019.

Bestseller Village & Towers omdrejningspunkt bliver det, der står til at blive Vesteuropas højeste bygning. En skyskraber på omkring 320 meter, der rager op i det jyske landskab og kan ses på næsten 50 kilometers afstand.

Finans kan nedenunder vise såkaldte visualiseringer af, hvordan den høje bygning kommer til at se ud i landskabet.

Rambøll, der er involveret i projektet som ingeniørrådgiver, har udarbejdet visualiseringerne for Bestseller.

Modekoncernen gør opmærksom på, at visualiseringerne ikke er udtryk for, hvordan det færdige projekt nødvendigvis kommer til at se ud. Derimod er det lavet i forbindelse med byrådsbehandlingen af sagen.

Kan du finde skyskraberen på én af de to nedenstående natvisualiseringer fra Jelling Højene?

Bestseller-byen skal være 64,5 hektar, hvoraf omkring en tredjedel skal være bebygget i første omgang. Byen vil rumme nedenstående:

Vesteuropas højeste bygning på op mod 320 meter.

Yderligere fire bygninger på over 40 meter.

60 butikker både fra Bestseller og andre brands.

Boliger, hotel- og konferencelokaler, kontorfaciliteter, caféer, restauranter, uddannelsesinstitutioner, legepladser, cykelstier og en tankstation.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Viden
Sygemeldte: Intensiv aktivering gør mere skade end gavn
Ny dansk forskning viser, at det ikke hjælper kun at skrue op for psykologtimer og genoptræning til sygemeldte - tværtimod. I stedet skal arbejdspladserne inddrages. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her