Annonce
Indland

Æg og kanonslag under demo i Haderslev

Politiet lagde sig imellem, da Stram Kurs blev overmatchet af modstandere.

Der blev kastet med æg og affyret kanonslag fra moddemonstranter, da partiet Stram Kurs søndag eftermiddag i en lille flok afviklede en demonstration i Haderslev.

Fire personer blandt moddemonstranterne blev anholdt, oplyser politiet.

Stram Kurs ledes af advokat Rasmus Paludan og har en markant linje vendt imod muslimske indvandrere. Slogan'et er "Mest mulig lykke til flest mulige etniske danskere".

Partiet formåede at samle cirka 15 deltagere, mens en moddemonstration talte omkring 350 personer, oplyser politiet, som lagde sig imellem.

Fra modstanderne blev der kastet æg og kanonslag såvel mod Stram Kurs som mod betjentene, oplyser vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Ingen er kommet til skade, siger han.

En af de anholdte sigtes for forsøg på vold mod politiet. En anden skal have forsøgt at befri en anholdt.

I forbindelse med episoden blev Christian X's Vej spærret for gennemkørsel. "Beklager ulejligheden," noterer politiet på Twitter.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Indland

Socialdemokratiet i balanceakt om udlændinge: »Det er på tide at sige fra«

Socialdemokratiet nægter at slække på integrationen – stik imod grundtanken i efterårets store udlændingepolitiske slagnummer. Derfor er partiet, som har støttet størstedelen af regeringens stramninger de seneste år, imod flere af de forslag, som nu er på bordet. Det store parti er ude i en svær balancegang.
Annonce
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Rådmand om budget på ældreområdet: »Jeg kan ikke få armene ned«​
I følge rådmand for Sundhed og Omsorg, Jette Skive (DF), har man ikke skullet sluge de helt store kameler på ældreområdet i kommunens budgetforlig for 2019, i betragtning af hvad man var blevet stillet i udsigt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her