Annonce
Indland

En kvinde på Falster fandt en kvælerslange i sit køkken

Politiet efterlyser ejeren af en kongepyton, der natten til onsdag har været på natterend i Nykøbing Falster.

Foto: Colourbox

En kvinde fra Nykøbing Falster fik sig lidt af et chok, da hun natten til onsdag mødte en ubuden gæst i sit køkken.

Da hun i løbet af natten gik ud i køkkenet i sin lejlighed for at få en tår vand, lå der på køkkengulvet en omtrent en meter lang, grøn kongepyton og hvæsede af hende.

Det skriver TV Øst.

Kvinden ringede straks til alarmcentralen, og i første omgang blev Falck kontaktet.

Falck kunne imidlertid ikke komme kvinden til undsætning, så derfor sendte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en patrulje til hendes lejlighed i Tværgade.

Selv om den type opgaver ikke lige frem er hverdagskost for ordensmagten, fik betjentene alligevel håndteret kvælerslangen.

- Noget tyder på, at den ene betjent kender lidt til den slags, fortæller Henrik Karlsen, som er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV Øst.

Politiet tog efterfølgende kontakt til Krokodille Zoo i Eskilstrup, der ligger i nærheden, som tog imod dyret.

Her har ejeren af kvælerslangen henvendt sig og aftalt, at den bliver hentet, oplyser vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag eftermiddag.

På Twitter har politiet lagt et foto af slangen op.

- Denne fætter, en grøn kongepyton på cirka 1,2 meter blev truffet i en lejlighed i Tværgade (...), hvor den absolut intet havde at gøre, skriver politiet på Twitter.

Selv om det ikke er hverdagskost at støde på slanger i Danmark, er det ikke mere en halvanden uge siden, at det skete sidst.

Dengang var det en borger i Skive, der opdagede en halvanden meter lang kongeboa i sin hæk.

Slangens ejer var taget på ferie og havde bedt et familiemedlem om at passe slangen, som altså på en eller anden måde så sit snit til at stikke af.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her