Annonce
Indland

Skoleelev alvorligt forbrændt under eksamen

Eleven er nu indlagt på Rigshospitalets brandsårsafdeling.

Ulykken skete i forbindelse med en gruppeeksamen, hvor to hold af to elever hver befandt sig i lokalet med en censor og lærer. Foto: Martin Zakora/Polfoto

En 9. klasseselev kom mandag galt af sted, da han under sin eksamen i naturfag skulle gennemføre et fysikforsøg.

Det skriver Jydskevestkysten.

Hændelsen fandt sted på Humlehøj-Skolen i Sønderborg.

»Der opstod en fejl ved et forsøg, der udløste en brand, der tændte ild i en elevs tøj,« oplyser skoleleder Frands Christensen på skolens hjemmeside.

Lærere og andet personale på skolen var hurtige til at yde førstehjælp. Drengen blev senere fløjet til Rigshospitalets brandsårsafdeling, hvor han fortsat er indlagt.

Ifølge skolelederen er drengen, der blev alvorligt forbrændt, ikke i livsfare, og han vil formentlig ikke få varige mén.

»Både elever og personale er tilbudt krisehjælp og får den nødvendige hjælp til at komme igennem oplevelsen,« påpeger skolelederen.

Arbejdstilsynet har efterfølgende været forbi Humlehøj-Skolen for at undersøge ulykken nærmere.

Frands Christensen oplyser til Jydskevestkysten, at han afventer tilsynets rapport og eventuelle påbud.

Ulykken betød, at alle øvrige naturfagseksamener, der skulle have fundet sted mandag og tirsdag, blev aflyst. De vil efter planen blive afholdt onsdag i næste uge.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her