Annonce
Indland

»Hvil i fred, Prins Henrik«

Jyllands-Postens læsere viser deres medfølelse i forbindelse med prins Henrik død.

Flere er mødt op ved Fredensborg Slot for at lægge bomster og kondolere. l Foto: Jens Dresling/Polfoto

Prins Henrik sov stille ind tirsdag aften på Fredensborg Slot, oplyser kongehuset. Han havde dronning Margrethe, kronprins Frederik og prins Joachim ved sin side. Prins Henrik blev 83 år.

På Jyllands-Postens facebookside har flere læsere udtrykt deres medfølelse til kongehuset som kommentarer til nyheden om prinsens død.

Kongehuset om prins Henriks dødsårsag: »Han var en gammel mand«

En læser, Heidi Mølvad Jensen skriver, at dagen i går var en smuk dag at få sin endelige fred på.

»Hvil i fred, Prins Henrik. Kondolerer til kongehuset i denne svære tid. Det var godt han nåede at komme på Fredensborg og få den sidste tid. Det var den smukkeste solskinsdag i går. Så en smuk dag at lukke sine øjne på og få fred på i de rette omgivelser. Hvil i fred Prins Henrik.«

Flere læsere nævner prins Henriks indsats og takker ham for den tid, han har tilbragt som prinsgemal i Danmark. En af de læsere er Flemming Biirsdahl, der også sender en tanke til kongehuset.

»Hvil i fred Prins Henrik. Tak for din indsats. Kondolerer til kongehuset i svære tider.«

Prins Henrik har været omdiskuteret trods sin rolle som monarkens støtte, og pga. flere udtalelser sidste år har han til tider haft en stor rolle i medierne.

Eksperter: Verdensmanden prins Henrik støttede dronningen og udfordrede janteloven

Læser, Max Kristensen skriver også, at nyheden om prinsens død er trist. Han fortæller, at han fra venner ved, at prinsen var et dejligt menneske.

»Så trist. Han har ikke haft det nemt i Danmark. Fra venner ved jeg, at han var et utroligt dejligt menneske.«

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her