Annonce
Indland

Dronning Margrethe og prins Joachim besøgte prins Henrik på Rigshospitalet

Besøgene kom, efter prins Henriks situation ifølge Kongehuset er "alvorligt forværret".

Dronning Margrethe ankom fredag eftermiddag til Rigshospitalet, hvor prins Henrik er indlagt. Foto: Martin Sylvest

Dronning Margrethe ankom fredag eftermiddag til Rigshospitalet for at besøge sin mand, prins Henrik.

Prins Henriks alvorlige tilstand går verden rundt

Kort forinden var prins Joachim ifølge Ritzau ankommet sammen med sine to ældste sønner, prins Felix og prins Nikolai.

Både dronningen og prins Joachim var på hospitalet i en time indtil omkring klokken 17, hvorefter de forlod Rigshospitalet.

Om formiddagen havde også kronprinsesse Mary med sine to ældste børn, 12-årige prins Christian og 10-årige prinsesse Isabella, som de første medlemmer af kongefamilien besøgt prinsen Rigshospitalet.

Dagen begyndte med, at kongehuset omkring kl. otte meddelte, at prins Henriks situation var »alvorligt forværret«.

I samme meddelelse stod, at kronprins Frederik ville afbryde sit besøg ved indledningen på vinter-OL i Sydkorea og vende hjem for at se sin far.

Men ved midnat dansk tid var kronprinsen ikke blevet set ankomme til Rigshospitalet endnu. Det står uklart, hvorvidt han faktisk er landet, hvornår han forventes at ankomme, eller hvor langt han er, skriver Ritzau.

Overlæge: Lungeinfektioner er alvorlige for ældre mennesker

Prins Henrik har været indlagt siden den 28. januar på Rigshospitalet og er blevet behandlet for en infektion i lungerne samt undersøgt for en tumor i lungen, der viste sig at være godartet.

I efteråret meldte kongehuset ud, at prins Henrik lider af demens. Demensdiagnosen betyder, at prinsens kognitive funktionsniveau er svækket.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Om Fox-kritikken af Danmark: Når sandheden skal frem

Gennem generationer har danskerne valgt at opbygge samfundet anderledes end USA, hvilket aldrig har afholdt også danske politikere fra at kritisere amerikanerne for den måde, hvorpå de har valgt at indrette sig.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Danmarks svar på San Francisco: På toppen af alting bor borgparret fra Vejle
Ægtepar har adopteret middelalderstilen, siden de for halvandet år siden flyttede ind i Vejles nok mest specielle "borghus" med ”katakomber”, buer og hvælvinger. 
Se flere
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her