Annonce
Indland

Prins Henriks alvorlige tilstand går verden rundt

Historien om prinsens forværrede helbred har nu nået flere store internationale medier.

Prins Henriks tilstand er alvorligt forværret, og nu går historien verden rundt. Foto: Patrick Van Katwijk

Prins Henriks tilstand er »alvorligt forværret« oplyser kongehuset i en pressemeddelelsen fredag morgen.

Nu går historien om prinsens kritiske tilstand verden rundt.

Kronprins Frederik haster hjem fra OL: Prins Henriks tilstand er alvorligt forværret

Amerikanske medier som The Washington Post, The New York Times og ABC News bringer nyheden om Prins Henriks forværrede tilstand, og også svenske, norske og tyske medier bringer informationer om sagen.

Bl.a. skriver The New York Times:

»Den danske kronprins Frederik har fredag forladt vinter-OL i Pyeongchang i Sydkorea i stor hast, fordi hans fars - dronning Margrethes franskfødte mand prins Henriks - tilstand er "alvorligt forværret".«

Kongehusekspert: »Alvorligt når kronprinsen haster hjem til Danmark«

Det kom frem tidligere på måneden, at man havde fundet en tumor i Prins Henriks venstre lunge. Tumoren viste sig dog at være godartet. Ifølge kongehuset blev prinsen efterfølgende overflyttet til infektionsmedicinsk afdeling for at blive behandlet for en lungeinfektion, og nu er hans tilstand altså forværret.

I efteråret 2017 meldte kongehuset ud, at prinsen lider af demens, og den seneste indlæggelse kommer efter en række sygdomsforløb og operationer det seneste år.

»De bedste tanker til H.K.H. prins Henrik og hans nærmeste i denne svære tid«

Kongehuset har offentliggjort udmeldingen om Prinsens kritiske tilstand på Facebook, og det vælter ind med ønsker fra danskerne om god bedring.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Danmarksbilleder: Farmor i sigte

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her