Indland

Politiet måtte smide 10-årige drenge ud af svømmehal: Kaldte personalet for »ludere«

En gruppe drenge mellem 10 og 14 år lavede så meget ballade, at politiet måtte tilkaldes.

Søndag eftermiddag fik personalet i Greve Svømmehal besøg af en gruppe drenge, som tilsyneladende ikke havde lært, hvordan man gebærder sig, når man er ude i offentligheden.

I hvert fald opførte gruppen på syv-otte drenge sig så dårligt, at personalet bad dem om at forlade stedet. Ifølge Midt- og Vestsjællands Polit kaldte de bl.a. personalet for »ludere«.

Drengene nægtede dog at forlade svømmehallen, og politiet blev derfor tilkaldt. Det lykkedes dog blot politiet at finde fire drenge i alderen 10 til 14 år.

»Politiet tog kontakt til børnenes forældre med henblik på at opdrage deres børn, så de færdes i det offentlige rum uden at genere nogen,« lyder det i døgnrapporten.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Power må skrue ned i Danmark

Tilførsel af ny kapital til moderselskabet i Norge betyder, at elektronikkæden Power må reducere planerne om ekspansion i Danmark. Storbank skal give lov, hvis der åbnes flere varehuse her i landet. Finans
Annonce
Annonce
Indland
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her