Annonce
Indland

Parkeringsvagt forsynede politibil med p-afgift på 750 kr.

Vagten vurderede ikke, at politiets tilstedeværelse i området var påkrævet.

En patruljevogn, der holdt parkeret ved et pizzeria i Espergærde, blev søndag udstyret med en parkeringsafgift, skriver Helsingør Dagblad ifølge Ekstra Bladet.

Parkeringsvagten fra selskabet Din Parkering valgte angiveligt at se bort fra de blå blink på taget, da pågældende satte afgiften på 750 kr. i forruden på politibilen.

Betjentene var på daværende tidspunkt i gang med at finde ejeren af en bil, der var uhensigtsmæssigt parkeret og spærrede for andre biler.

Og da de efterfølgende vendte tilbage til patruljebilen, kunne de altså konstatere, at der var kommet nyt inventar i forruden.

Ifølge Helsingør Dagblad havde parkeringsvagten holdt politibilen under observation i tre minutter, før afgiften blev sat under vinduesviskeren.

Hos Nordsjællands Politi er man imidlertid noget uforstående over for afgiften og har efterfølgende gjort parkeringsselskabet opmærksom på, at politiets patruljevogne kan parkere hvor som helst, når der udføres politiarbejde.

Dennis Balswel, der er direktør for Din Parkering, forsvarer dog parkeringsvagten, da vagten ifølge ham ikke vurderede, at politiets tilstedeværelse i området var påkrævet.

»Kontrollørerne sikrede sig også, at politifolkene ikke var inde på pizzeriaet, og at der i øvrigt ikke var betjente at finde i nærheden. Den ansatte har derfor ikke foretaget sig noget, der strider mod vore regler, men da vi hørte politiledelsens redegørelse for sagen, annullerede vi straks bøden,« siger Dennis Balswel til Helsingør Dagblad.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Ramaskrig tvang Trump på russisk tilbagetog. Det varede nogle få timer
Trumps underminering af egne spionchefer har kastet ham ud i et stormvejr og har fået præsidenten til modvilligt at erkende, at Rusland blandede sig i præsidentvalget. Men der er et stort men ... 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her